Atletiekclub Vereniging Toekomst

Maak kennis met een Gouden Jeugdclub

Puntensysteem

Pupillen / miniemen

Om in aanmerking te komen voor een bonus of een mooie prijs in natura zal de atleet aan een minimum aantal (AVT) wedstrijden moeten deelnemen. De AVT jeugd- en sportcommissie zal jaarlijks beslissen hoeveel wedstrijden dat zijn en welke. Klik hieronder op de knop Reglement puntensysteem om te weten welke dat dit seizoen zijn

AVT-jeugdatleten kunnen doorheen het atletiek winter- en zomerseizoen punten verzamelen. Met deze punten ontvangt de atleet op het einde van het seizoen een premie in natura.

Punten- en premiesysteem

Kadetten / Scholieren / Juniors / Seniors / Masters

In het puntensysteem van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet, leveren. Aan de hand van de behaalde punten wordt een rangschikking opgemaakt. Die rangschikking en de behaalde punten bepalen wie de laureaten zijn en welk premiebedrag ze verdienen.

Het reglement van het AVT-premiestelsel kan bij beslissing van de Raad van Bestuur van AVT jaarlijks herzien worden vóór de aanvang van het atletiekseizoen.

Het aantal laureaten dat voor elk van de onderdelen van het premiestelsel wordt beloond en de bedragen die in het premiestelsel worden uitgekeerd, worden jaarlijks door de Raad van Bestuur van AVT vastgelegd in de maand november van het afgelopen atletiekseizoen.