Project Halve Fond-Fond U14


Het project Halve Fond-Fond U14 heeft als doel om getalenteerdeafstandslopers in de leeftijdsgroep van de 1e graad secundaironderwijs (U14) een kwalitatieve ondersteuning aan te bieden door middel van een regelmatig trainingsmoment met de federale trainer Fernando Oliva. Dit tervervanging van de Topsportschool Afstandslopen 1e graad. Hierbij ishet de bedoeling om een complementariteit met de clubwerking te creëren.

Als tussentijdse doelstelling beoogt de Vlaamse Atletiekliga met ditproject een grotere en kwalitatievere instroom in de TopsportschoolAfstandslopen 2e graad. Op lange termijn moet dit project meertopsportsucces genereren in het afstandslopen.

Er zal een wekelijkscontactmoment zijn met onze federaletrainer, Fernando Oliva. Daarnaast blijven de atletende andere trainingen in hun eigen club afwerken. Door de samenwerking tussen de clubtrainer en defederale trainer hopen we deze trainers op te leiden naar onze visie op afstandslopenvoor deze leeftijdscategorie

Planning voor Limburg 2012-2013: Hasselt:donderdag van 17.15u-19.00u.

Bijkomende informatie is te krijgen tijdens de eerstetrainingen op Donderdag 4/10 om 17.15u te Hasselt. Iedereen is welkom om deze sessies te volgen, gelieve je aanwezigheidop voorhand te bevestigen door een bericht te sturen naar owen@val.be met vermelding van het aantal aanwezigen.

Je vindt op onze website nog een document met enkele praktische vragen en antwoorden.

Ga naar Kalender-andere-Organisaties

 

2012.09.14


Terug naar archief

Nuttige links